Középső

ITT ÉLTÜNK KÖZTETEK /Állatsírversek/

Első kiadása után harminc évvel hatszáz számozott példányban jelenik meg 2020. november 16-án Nógrádi Gábor - Cakó Ferenc ITT ÉLTÜNK KÖZTETEK című állatsírverseket tartalmazó kötetének kétnyelvű változata minden vershez illusztrációval és a szerzők eredeti aláírásával kemény kötésben.

Bővebben

Hova nézel, Papa?

Gazdagon illusztrált, színes, humoros családi sztori 60 oldal, kartonált, behajtott füllel, Presskontakt Kiadó Ára: 1890 Ft Minden nagyobb könyvesboltban kapható, a könyvterjesztőknél megrendelhető.

Bővebben

Nyeregbe, srácok!

Gazdagon illusztrált, színes. 60 oldal, kartonált, behajtott füllel, Presskontakt Kiadó Minden nagyobb könyvesboltban kapható, a könyvterjesztőknél megrendelhető, kb. 20% kedvezménnyel online!

Bővebben

GYERÜNK HAZA!

Regény, 184 oldal, kartonált, behajtott füllel, Móra könyvkiadó ITT megrendelheted kb. 20% kedvezménnyel online! (Ha a Móra Kiadónál elfogyott, keres más terjesztőknél - Líra, Libri, Bookline - vagy e-könyvként!)

Bővebben

Emmike nem semmike

Kislányom, megőrülök! Az ötéves Emmike őrületbe kergeti az apukáját. Pedig Emmike mindig csak jót akar: befogad egy kisfiút, akivel kiabáltak, szemetet önt egy sofőrre, aki szemetelt, hazahoz egy eltévedt kutyát, aztán egy magányos nagymamát (meg nagypapát!), kipróbálja a kerekes székes életet, és azt is, milyen roma kislánynak lenni. Emmike tényleg nem semmike. Szegény apukája szívrohamot fog kapni. Vagy gutaütést. Pedig az apuka a felnőtt, és így persze sokkal okosabb meg bölcsebb, mint az ő kicsi lánya. Vagy nem?! A fergeteges humorú kötet rajzait Pikler Éva készítette.

Bővebben

Lángoló nyaram - Dávid és Dorte

Dávid gátlásos, tizenöt éves magyar fiú. Dorte derűs és természetes dán kamaszlány. A szüleikkel nyaralnak egy görög szigeten – és egymásba szeretnek. Együtt fedezik fel a környék eldugott öbleit és furcsa figuráit: a szállodai románcok hőseit, hősnőit, a nehéz sorsú matrózokat, a parti bunkerben lakó barátságos asszonyt, valamint az örökké komor szír férfit meg társát, az örökké optimista afrikai menekültet. Leginkább persze egymást fedezik fel: Dorte és a déli napfény feloldja Dávid gátlásait, és a pár fülig merül a testi-lelki örömökben. A humoros, kalandos történetet a kamaszszerelem lassan kibontakozó erotikájának őszinte ábrázolása teszi különleges élménnyé. 14+

Bővebben

A NAGYIKÁM ZSENI

Minden nagyinak vannak titkai. Tom és Geri nagyija például fiatalon titkos ügynök volt, a harcművészetek mestere, a lőfegyverek szakértője. Fedőneve: Sellő. Mostanában főleg palacsintát sütöget otthon az unokáinak, akikért tűzbe megy, ha kell. Márpedig kell…, méghozzá fegyvertűzbe, ugyanis az egyik unokáját, Gerit, elrabolják. Vajon Sellő nyugdíjasként képes még felvenni a harcot egy csapat maffiózóval? Szerencsére segít neki másik unokája,a talpraesett Tom, meg a hetedikesek Szövetsége. Sőt egykori titkosszolgálati főnöke is feltűnik, az ezredes, aki még mindig szerelmes belé. A szórakoztató és izgalmas regény, amely A bátyám zseni és Az öcsém zseni című könyvek folytatása, letehetetlen olvasmány gyereknek és felnőttnek egyaránt.

Bővebben

Láttam, mi történt

Ötvenhat tanú egy eseményről Rob tényleg belezúgott Aniba? Vagy Ani állított neki kelepcét? Véletlenül ütköztek, vagy igazi szerelmi karambol volt? Ami biztos: Rob tanítás után kirohant a suli épületéből, és majdnem fellökte Anit. Aztán délután meg együtt vihogtak a boltban. Vagy nem így történt? Szerencsére akad ötvenhat tanúja az esetnek, az ő elbeszélésükből tudjuk meg az igazságot. Vagyis azt, hogy nincs igazság. Illetve sok igazság van. Nógrádi Gábor könyve igazi stílusbravúr, amely igazolja a tételt: akármit nézünk, mindig önmagunkat látjuk, csak önmagunkról tudunk mesélni. A különleges kötetet P. Szathmáry István humoros rajzai illusztrálják.

Bővebben

A BÖLCS GYEREK KÖNYVE

Kapható a jobb könyvesboltokban és a Líra, a Libri oldalain, a neten! Életrevaló mondások igaz történetekkel és magyarázatokkal gyerekeknek (és felnőtteknek), hogy okosabban, nyugodtabban, harmonikusabban éljenek.

Bővebben