Nógrádi Gergely könyvei

Misu és a piros kenu

A csöpp bagolyfióka, Guszti messzire téved a családi fészektől. Misu megtalálja, és úgy dönt, visszaviszi a szüleihez. Az ám, de a fióka otthonát, a rejtélyes Bagolytanyát lehetetlenség száraz lábbal megközelíteni. Ezért aztán Misu és a barátai, életükben először, elindulnak a folyón egy kenuval - és persze Gusztival. Vajon sikerül-e eljutniuk a sűrű bozóttól ölelt, rejtélyes Bagolytanyára? * Hajba László illusztrációival * Kemény-kötés, 104 oldal * Manó Kiadó, 2014 * Ára: 1990 Ft * Kapható a jobb könyvesboltokban és a Líra internetes oldalán!

Bővebben

VAU!

A tizenkét esztendős Szilas Pali egyik pillanatról a másikra kutyává változik. Miközben azonban négy lábon, hosszú, lengedező farokkal, és nedves, örökké szimatoló orral járja a várost, a lelkében ugyanaz a kisfiú marad, mint aki az átváltozás előtt volt. és úgy is gondolkodik.
Ifjúsági regény Pikler Éva rajzaival Kemény kötés, 120 oldal Ára: 1890 Ft
Kapható a jobb könyvesboltokban és a Líra internetes oldalán!

Bővebben

NYAU!

Vau című ifjúsági regény folytatása a Nyau. Paliék családjába egy Afrikában dolgozó nagynéni jóvoltából kerül Csicsi az árva fekete kislány, akinek a törzsi háborúban megölték a családját. Csicsi viselkedése, szokásai éles ellentétben állnak a befogadó család szokásaival.
Ifjúsági regény Pikler Éva rajzaival Kemény kötés, 160 oldal Ára: 1890 Ft
Kapható a jobb könyvesboltokban és a Líra internetes oldalán!

Bővebben

BALHÉS BENI NAPLÓJA

Ember legyen a talpán, aki össze tudja számolni a rengeteg rémisztő csibészséget, amit Beni barátunk elkövet! Pusztán jóindulatból romba dönti a családi otthont, az őrületbe kergeti csínytevéseivel a nővéreit, és természetesen abban is része van, hogy lángokba borul a vidéki kollégium, ahova elkeseredett szülei száműzik.
Kemény kötés, 120 oldal Ára: 1990 Ft
Kapható a jobb könyvesboltokban és a Líra internetes oldalán!

Bővebben