Nógrádi Gergely - GYÖRGYI (MIÉRT PONT Ő?) +15

Élete utolsó hónapjában egy ország bámulhatta döbbenten a lecsúszott díva szerepében a magyar médiaipar egykor legtündöklőbb tehetségét, Albert Györgyit. Most, a halála után, lehullhat a lepel: a könyvből, amelyet kezében tart az olvasó, megtudhatjuk, milyen viszonyban volt Györgyi az elmúlással. Kartonkötés, 104 oldal Ára 1680 Ft A könyv letölthető a mek.oszk.hu oldalról ingyen!

Bővebben

Nógrádi Gergely - AMIKOR A BOSSZÚ ANGYALA SÍR +15

Egy lány Magyarországra érkezik, hogy bosszút álljon az egykori nyilasokon, akik megnyomorították a nagyapját. Miközben azonban az agg hóhérok egymás után távoznak a másvilágra, a bosszú angyalát egy új, számára addig ismeretlen érzés keríti hatalmába. Papírkötés, 232 oldal Ára: 2490 Ft (E-book: 990 Ft - multimediaplaza.com)

Bővebben

Dan Höjer - Gunilla Kvarnström - KIS FÜTYIKÖNYV

Gazdagon illusztrált, ismeretterjesztő könyv tinédzsereknek, hogy ne kerüljenek bajba, hogy ne idegeskedjenek azért, amiért nem kell, és hogy tudják, mit csinálnak. 72 oldal, kemény kötés Ára: 1890 Ft Magyar viszonyokra adaptálta: Bácskai Júlia pszichológus Fordította: Szappanos Gábor NEM KAPHATÓ!

Bővebben