jobboldal

VIGYÁZZ OTTHON, HOGY SOSE ÉRJEN BAJ!

A 128 oldalas, gazdagon illusztrált könyv szórakoztatva, humoros mesékkel és száz színes karikatúrával tanítja meg a gyerekeket, hogyan óvják meg magukat otthon a gáz, az áram, a méreg, a tűz, az internet meg a zaklató idegenek veszélyeitől. És még tízféle fenyegetéstől.

Bővebben

KERESD A RÍMET!

Játékos képeskönyv, 21x21 cm, 88 oldal, kemény kötés, Presskontakt Kiadó. Kapható a könyvesboltokban. Megrendelhető a könyvterjesztők internetes áruházában: lira.hu libri.hu stb. Ára: 2940 Ft Illusztráció: Shutterstock, Takáts Zoltán

Bővebben

Nógrádi Gábor Itt éltünk köztetek

Egy amerikai kisváros hobbiállatai mesélnek egymásról, a kisváros lakóiról és önmagukról a sírköveikre képzelt sírversekben. Arról beszélnek, pletykálnak, morognak, panaszkodnak és dicsekednek, hogy mit csináltak és hogyan éltek egykor.

Bővebben

Thomas Schmid: A ZOFFKE CSALÁD FELPÖRÖG

A Zoffke családban néha minden nagyon összezavarodik. Anyuék összevesznek, apa titkos randevúra megy (vagy mégsem?), és Feli nem tudja magát túltenni a nyelves csókon, amit Raphael adott neki a zálogosdinál. Böbe folyton olvas, és újabban nem veszi le a pólóját a családtagok előtt. Szoni csak a srácokra hajt, meg a cuccok érdeklik. A kis Konstantin pedig az egész házban földön-kívüliekre vadászik. A kérdés az: hogyan éljük túl a családunkat, és mégis együtt legyünk boldogok?

Bővebben

Nógrádi Gábor - Cakó Ferenc: A PÉNZ NEM A FÁKON NŐ!

Könyv a pénzről, a szakmaválasztásról, a takarékosságról, a vásárlásról, a vállalkozásról, és még sok minden másról, ami az élettel meg a pénzzel kapcsolatos. 56 oldal, kemény kötés. Illusztráció: Cakó Ferenc A könyv most nem kapható, de a jobb iskolai és közkönyvtárakban megtalálod.

Bővebben

IDENÉZEK, ODANÉZEK

Ez a könyv életünk legfontosabb ábráit magyarázza meg vidám versekkel és rajzokkal a legkisebbeknek. Verses-rajzos KRESZ-lexikon gyerekeknek. Tizedik átdolgozott, bővített kiadás. 1997 óta 75.000 példány!

Bővebben